Compartir lloguer a Barcelona amb 30 anys

G2J_API_LloguerPisBarcelona_Junio2014

Compartir pis està habitualment vinculat al jovent, a una època universitària o d’ingrés al món laboral plena d’emocions, canvis i nous reptes. Ara bé, darrerament s’està instaurant aquesta tendència també en persones de més de 30 anys, que passat els anys valoren les converses i la companyia d’altres al seu dia a dia.

Un lloguer de pis a Barcelona no és barat en moltes ocasions, però d’altra banda compartir les despeses mensuals amb d’altres inquilins pot ser una bona forma d’estalviar i, alhora, tenir l’ambient i vitalitat que molts cops les persones troben a faltar quan no tenen parella. Resulta evident que la tendència en moltes ocasions a partir dels 30 anys és a la creació d’una família i la convivència en parella. Però aquest no és el perfil de totes les persones, amb diferent sort en l’amor o bé amb objectius i il·lusions diferents.

És en aquests casos quan un lloguer de pis compartit a Barcelona pot ser una forma excel·lent de conviure en família, una altra mena de família queda clar, però igualment unes persones que al llarg de la vida passaran a formar part de molts dels millors records que amb el temps anem guardant.

Deja una respuesta